Pārlekt uz galveno saturu

LPB Bank, AS

VAIRĀK NEKĀ KLASISKĀ BANKA -
JŪSU E-KOMERCIJAS PARTNERIS

Sinerģējot inovatīvos bankas pakalpojumus, mūsdienīgus IT risinājumus un individuālu apkalpošanu, LBP Bank aicina Jūs izbaudīt profesionālas sadarbības priekšrocības!

Mūsu tehnoloģiskie un finanšu risinājumi dažādu nozaru klientiem nodrošina maksājumu par precēm un pakalpojumiem saņemšanu no jebkuras vietas pasaulē. Mēs piedāvājam e-komercijas pakalpojumu sadarbībā ar Visa un Mastercard, kā arī vēl viena apmaksas veida – Apple Pay integrāciju.

Skaidra izpratne par mūsu klientu biznesu, Bankas profesionāļu komanda un uzticama partnerība ir pamati, kas veicina pastāvīgu LPB Bank attīstību un izaugsmi.
CESOP

Laikā, kad digitālās transakcijas kļūst par pasaules ekonomikas stūrakmeni, pārrobežu maksājumu un karšu darījumu informācijas integritātes un caurspīdīguma nodrošināšana ir kritiski svarīgs uzdevums valdībām visā pasaulē. Apliecinot šo faktu, Eiropas Savienība 2020. gada 18. februārī pieņēma būtisku lēmumu: tā ieviesa virkni likumdošanas aktu, kas paredz pārrobežu maksājumu un karšu darījumu pastiprinātu kontroli e-komercijas jomā, apkarojot pievienotās vērtības nodokļa (PVN) krāpšanu.

LPB Bank

No 2023. gada septembra LPB Bank valdes locekļa amatā ir iecelts Jefims Gasels. Kā LPB Bank valdes loceklis Jefims būs atbildīgs par Bankas IT sistēmu uzturēšanu un attīstīšanu, lai veicinātu Bankas digitālo attīstību un efektivitāti.

LPB Bank

AS “LPB Bank” ir piešķīrusi 260 000 eiro aizdevumu SIA “Benūžu Enerģija” saules paneļu parka izveidei. Šis finansējums sedz 75% no kopējā projekta budžeta. Prognozēts, ka finansējuma atmaksas termiņš ir 15 gadi, savukārt plānotā elektroenerģijas izstrāde – 410 622 kWh/gadā.

2023. gadā sadarbībā ar “LPB Bank” un SIA “Benūžu Enerģija” Latvijā tika izveidots moderns saules paneļu parks ar jaudu 372,04 kW. Parkā ir uzstādīti 568 saules paneļi, kas kopā gadā spēs saražot 410 622 kWh enerģijas.

LPB Bank

📈2023. gada 2. ceturksnī LPB Bank uzrādīja pozitīvus rezultātus visos svarīgākajos finanšu rādītājos. Bankas panākumi ir saistīti ar pieredzējušas un kompetentas komandas darbību, mērķtiecīgi virzoties uz stratēģisko mērķu īstenošanu.🎯
LPB Bank 2023. gada 2. ceturkšņa svarīgākie finanšu rādītāji (neauditēti):
🔹 aktīvi – 152,4 miljoni eiro;
🔹 pamatdarbības ieņēmumi – 6,63 miljoni eiro;
🔹 kapitāls un rezerves – 32,5 miljoni eiro;
🔹 peļņa – 0,97 miljoni eiro;
🔹 likviditātes seguma rādītājs – 127%;
🔹 kapitāla pietiekamības rādītājs – 22,79%;

LPB Bank

🎉Ar patiesu gandarījumu paziņojam, ka LPB Bank atbalsta deju kolektīvu “Lāčplēsis”, kas ir aktīvs Dziesmu un deju svētki dalībnieks un cienījams mūsu kultūras mantojuma pārstāvis. “Lāčplēsis”, kas savu darbību uzsāka tālajā 1965. gadā, ir cieši saistīts ar savas dzimtās Lielvārdes teiksmām un leģendām.

LPB Bank

Mākslīgais intelekts (MI) ir lielisks palīgs, bet ne pilnvērtīgs darbinieks un, visticamāk, par tādu nekļūs, saka Antons Baltins, LPB Bank Pārdošanas un reģionālās attīstības departamenta vadītājs. Pēc uzņēmuma OpenAi izveidotā sarunbota Chat GPT 4.0 spilgtā iznāciena tirgū 2023. gada sākumā daudzi uzņēmumi sāka testēt mākslīgā intelekta piedāvātos rīkus un to lietojumprogrammas. Sarunā ar Antonu uzzinājām, kā MI var noderēt banku sektorā, un kādā virzienā attīstīsies gudrie palīgi.

Pastāstiet mums par savu pieredzi, izmantojot Chat GPT 4.0. Kādus uzdevumus jūs viņam uzticējāt?

LPB Bank

🌍💥“Nedod, Dievs, dzīvot pārmaiņu laikos”. Parasti šo izteikumu piedēvē Konfūcijam, bet vai viņš tiešām tā ir teicis, mēs nekad neuzzināsim. Tomēr mēs esam uzzinājuši, kā tas ir – dzīvot pārmaiņu laikos, kad cilvēce vienu pēc otras piedzīvo vēl nebijušas krīzes, ko atnes līdzi Covid-19 epidēmija, Krievijas Federācijas izraisītais karš Ukrainā, enerģētikas un loģistikas traucējumi, kā arī inflācijas kāpums.💰💼📈

LPB Bank

Saciet pelnīt jau šodien – LPB Bank paaugstina noguldījumu procentu likmes līdz 3.20%⚡

Pateicoties elastīgajam termiņam līdz 5 gadiem⏰ un minimālajai depozīta summai 5 000 EUR, nekad nav bijis tik viegli uzsākt savu uzkrājumu ceļojumu.

Vairāk👉 https://lpb.lv/terminnoguldijumi/

LPB Bank

Tagad jūs varat nopelnīt vairāk un ātrāk sasniegt savus finanšu mērķus🎯 - LPB Bank paaugstina noguldījumu procentu likmes līdz 3%⚡

Noguldījuma termiņš ir līdz 5 gadiem⏰ un minimālā summa - 5 000 EUR, tādējādi ļaujot viegli uzsākt jūsu uzkrājumu ceļojumu.

Vairāk👉 https://lpb.lv/terminnoguldijumi/