Pārlekt uz galveno saturu

LTRK Sanāksmes un tikšanās

16.04. LTRK prezidenta A.Rostovska, valdes locekles K.Zariņas un padomes locekļu E.Rītiņas un Ģ.Rungaiņa dalība Ekonomikas ministra veidotajā pēckrīzes ekonomikas darba grupā.

16.04. LTRK Valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēdē

16.04. LTRK Valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība attālinātajā Ministru kabineta sēdē.

15.04. LTRK prezidenta A.Rostovska, valdes locekles K.Zariņas un padomes locekļu E.Rītiņas un Ģ.Rungaiņa dalība Ekonomikas ministrijas krīzes vadības grupā ekonomikas jautājumu risināšanai.

15.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa, valdes locekles K.Zariņas dalība krīzes vadības grupā uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam, ko vada finanšu ministrs Jānis Reirs.

15.04. LTRK valdes locekles K.Zariņas dalība ES fondu pārskatīšanas darba grupā.

14.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība Ministru kabineta attālinātajā sēdē.

14.04. LTRK prezidenta A.Rostovska, valdes locekles K.Zariņas un padomes locekļu E.Rītiņas un Ģ.Rungaiņa dalība Ekonomikas ministra veidotajā pēckrīzes ekonomikas darba grupā.

09.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība Ministru kabineta attālinātajā sēdē.

09.04. LTRK valdes locekles K.Zariņas dalība ES fondu pārskatīšanas darba grupā

08.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība krīzes vadības grupā uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam, ko vada finanšu ministrs Jānis Reirs.

07.04. LTRK valdes locekles K.Zariņas dalība Ekonomikas ministrijas darba grupā par dīkstāves regulējuma uzlabojumiem.

06.04. LTRK prezidenta A.Rostovska un LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība Ekonomikas ministrijas krīzes vadības grupā ekonomikas jautājumu risināšanai

06.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība krīzes vadības grupā uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam, ko vada finanšu ministrs Jānis Reirs.

06.04. LTRK valdes locekles K.Zariņas dalība ES fondu caurlūkošanas darba grupā

02.04. LTRK pārstāvju, J.Lielpētera un L.Šteinbergas, dalība Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēdē.

02.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība attālinātajā Ministru kabineta sēdē

01.04. LTRK valdes priekšsēdētāja J.Endziņa dalība krīzes vadības grupā uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam, ko vada finanšu ministrs Jānis Reirs.

29.03. LTRK valdes priekšsēdētājs piedalās MK sēdē (attālināti) par EM sagatavotajiem noteikumu projektiem "Noteikumi par dīkstāves pabalstu darbiniekiem, kurus skar Covid–19 izplatība" un "Noteikumi par nozarēm, kurām sakarā ar Covid-19 izplatību ir būtiski pasliktinājusies finanšu situācija";

23.03. LTRK Padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, Valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un Valdes locekle Katrīna Zariņa piedalījās sanāksmē Ekonomikas ministrijā par atbalsta kritērijiem uzņēmumiem;

23.03. LTRK Padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis piedalījās krīzes vadības grupā uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam, ko vada finanšu ministrs Jānis Reirs;

20.03. LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš piedalās Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēdē par likumprojektu “Par valsts apdraudējuma un tā seku novēršanas un pārvarēšanas pasākumiem sakarā ar Covid-19 izplatību”;

19.03. LTRK Padomes priekšēdētājs Aigars Rostovskis piedalījās krīzes vadības grupā uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam, ko vada finanšu ministrs Jānis Reirs;

19.03. LTRK pārstāvis piedalījās Ministru kabineta ārkārtas sēdē (slēgtā sēde), kurā tika izskatīts jautājums: Rīkojuma projekts "Grozījumi Ministru kabineta 2020.gada 12.marta rīkojumā Nr.103 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu".