Pārlekt uz galveno saturu

KOMERCLĪGUMS.SATURA, SLĒGŠANAS, IZPILDES NIANSES.

26 KOMERCLĪGUMS.SATURA, SLĒGŠANAS, IZPILDES NIANSES.
š

LTRK Vidzemes reģiona nodaļa  26. janvārī plkst. 13:00 organizē vebināru "Komerclīgums. Satura, slēgšanas, izpildes nianses."

Mērķauditorija: Vebinārs būs noderīgs visiem, kas darbojas biznesa vidē un vēlas saņemt atbildes, kuras palīdzēs veicināt uzņēmējdarbību!

Viens no veiksmīgas uzņēmējdarbības vadīšanas priekšnoteikumiem ir sakārtoti, laikam atbilstoši un droši komerclīgumi. Lai panāktu to, ka komerclīgumā viss ir kārtībā, svarīga ir gan darba organizācija, gan vadība, mūsdienīgas tehnoloģijas un, protams, arī zināšanas. Proti, ikvienam uzņēmējam vai tā pārstāvim ir regulāri jāseko līdzi jaunumiem un izmaiņām likumos, lai tie spētu nekļūdīgi nodrošināt uzņēmuma drošu attīstību.

Lai palīdzētu ikvienam izprast komerclīguma pārvaldības kā noteikta un sakārtota procesa nepieciešamību uzņēmumā, pievēršot uzmanību komerclīgumu reglamentējošiem normatīviem aktiem un praktiskai to pielietošanai, tiek rīkots vebinārs  "Komerclīgums. Satura, slēgšanas, izpildes nianses", kas palīdzēs sniegt zināšanas par komerclīgumu uzņēmējdarbības iesācējiem, tā arī papildināt savas zināšanas pieredzējušiem uzņēmējiem.

Vebināra plāns:

  1. Līguma jēdziens un nozīme;
  2. Līgumu pamata veidi un saturs;
  3. Līguma “dzīves cikls”;
  4. Līgumu īpašās nianses un “zemūdens akmeņi”;
  5. Komerclīgumu riski;
  6. Interešu aizsardzības varianti vai līgums kā Jūsu “drošības spilvens”;
  7. Diskusija, jautājumi.

Vebināra lektors: Inese Ļahoviča – Rīgas šķīrējtiesas tiesnese un prezidija locekle, jurists ar lielu darba pieredzi komerctiesību un civiltiesību jomā, ir pieredze darbā ar starptautiskām kompānijām.

Dalība vebinārā bezmaksas.

Pirms semināra saņemsiet informāciju par pieslēgumu vebināram.

Reģistrēties dalībai vebinārā līdz 24.janvārim: https://forms.gle/85dLgud6iaGTT8CM9

Papildus informācija: valmiera@ltrk.lv: tel. 20264530 (Baiba)