Перейти к основному содержанию

PALĪDZĒSIM MAZIEM UN VIDĒJIEM UZŅĒMUMIEM IEVĒROT PATĒRĒTĀJU TIESĪBAS (klātiene Valmiera)

07 PALĪDZĒSIM MAZIEM UN VIDĒJIEM UZŅĒMUMIEM IEVĒROT PATĒRĒTĀJU TIESĪBAS (klātiene Valmiera)

PALĪDZĒSIM MAZIEM UN VIDĒJIEM UZŅĒMUMIEM IEVĒROT PATĒRĒTĀJU TIESĪBAS!

Eiropas patērētāju organizācija (BEUC) sadarbībā ar Eiropas Amatnieku, mazo un vidējo uzņēmumu asociāciju (UEAPME), radīja apmācību programmu "Consumer Law Ready", kas ir īpaši pielāgota maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU) no Eiropas.

Programmas radīšanu finansēja Eiropas komisija ar mērķi apmācīt MVU par patērētāju tiesību aizsardzības jautājumiem, informējot viņus par to, kā var nodrošināt savas darbības atbilstību ES un dalībvalstu patērētāju aizsardzības normatīvajiem aktiem. Programmu īsteno, rīkojot apmācības katrā dalībvalstī, kā arī piedāvājot uzņēmējiem unikālus apmācību materiālus.

Cēsu Patērētāju interešu aizstāvības biedrība “AIZSTĀVIS”, kā biedrības "Latvijas Patērētāju interešu aizstāvības asociācija" biedrs sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes reģiona nodaļu  organizēs "Consumer Law Ready" apmācības, kas  notiks 7. un 15. septembrī, no plkst 13:00 – 17:00, klātienē – Valmieras integrētajā bibliotēkā, 217.telpā, Cēsu ielā 4, Valmierā.

Apmācības aptvers šādas tēmas:

  • Pirms līguma noslēgšanas sniedzamā informācija;

  • Atteikuma tiesības;

  • Preču un pakalpojumu neatbilstība līguma noteikumiem;

  • Negodīgā komercprakse un netaisnīgie līguma noteikumi;

  • Patērētāju strīdu ārpustiesas (alternatīvā) izšķiršana.

Piedaloties apmācībās Jūs uzzināsiet par svarīgākiem patērētāju aizsardzības likumdošanas aspektiem, kas, savukārt, ļaus Jums uzlabot savu klientu servisu un paaugstināt patērētāju uzticēšanos Jums. Tas arī ļaus Jums efektīvāk tikt galā ar patērētāju sūdzībām un izvairīties no nevajadzīgām tiesvedībām.  Piedaloties abās apmācību dienās tiks iegūts Eiropas Patērētāju tiesību aizsardzības sertifikāts.

Apmācības vadīs:

Olita Ansone - Cēsu Patērētāju interešu aizstāvības biedrība "AIZSTĀVIS" ( Cēsu PIAB) vadītāja, Latvijas Patērētāju Interešu Aizstāvības Asociācijas (LPIAA) konsultants, apmācību projekta Consumer Law Ready pasniedzēja

Andrejs Vanags - LPIAA padomnieks juridiskos jautājumos, Patērētāju Strīdu risināšanas komisijas loceklis, apmācību projekta Consumer Law Ready vadošais pasniedzējs.

Dalības noteikumi:

  • Dalībnieku skaits ierobežots.
  • Piedalīties var  1-2 pārstāvji no uzņēmuma.
  • Jāpiedalās abas apmācību dienas 07. un 15.09.
  • Apmācības ir bezmaksas.
  • Ierodoties uz apmācībām jāuzrāda derīgs Digitālais Covid -19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju.

Pieteikties apmācībām pa tel. 20264530  (Baiba Birzgale ) vai rakstot uz e-pastu:  valmiera@ltrk.lv